Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Milicianes. UCFR. Kasa de la Muntanya

Qui: UCFR (Unitat contra el Feixisme i el racisme), Kasa de la Muntanya
On: Kasa de la Muntanya
Quan: 2013

Vaig realitzar un disseny per a les samarretes de la “XVI Marxa d’homenatge als maquis”, un disseny ideat per, algun dia fer-lo en mural.
Després de tantejar diversos espais a la recerca d’un mur on pintar les milicianes, vaig acordar fer-ho en un mur interior de la “Kasa de la Muntanya”. Quan estava acabant de tallar els stencils vaig rebre la proposta d’UCFR (Unitat Contra el Feixisme i el Racisme) de realitzar un mural al barri del Clot per la campanya: Tanquem el Casal Tramuntana, Fora nazis del barri.
Va semblar-nos oportú aprofitar el mateix disseny pel mural d’UCFR, així vaig estrenar les plantilles de les milicianes amb el primer mural al meu barri.
Pocs dies després van sabotejar el mural, vaig restaurar-lo així que ho vaig veure. Uns dies més tard es repetia l’escena, aquest cop el sabotatge el van fer més intens, tapant les cares de les milicianes, vaig tornar a restaurar-lo com  vaig poder. Òbviament tornà a passar el mateix, tercer sabotatge al mural.
Arribat aquest punt vaig canviar d’estratègia. Vaig dur a terme el mural de la Kasa de la Muntanya, el vaig fotografiar i vaig afegir:
“Cada cop que ataqueu aquest mur, en farem un de nou i més gran”, ho vaig imprimir i els hi vaig enganxar al mur, sense restaurar el mural.
En tot aquest procés l’Assemblea de Can Vies m’oferí pintar també allà les milicianes per estendre la iniciativa, el mur que vam valorar inicialment vam deixar-lo per una altra ocasió (en aquell mur més tard vaig pintar “Poder Popular“)  però vaig fer unes últimes milicianes al carrer Jocs Florals, als peus de Can Vies.

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star